Logo

Proef het verschil.

Actueel

Lees hieronder het laatste nieuws van Boerderijwinkel Wiljan van der Heijden


11 januari 2018

Begin het jaar goed en eet gezond! Wij hebben er ook weer zin in en zijn onze winkel groter aan het maken. Zodat we nog meer verse producten kunnen laten zien en verkopen. Tijdens onze verbouwing zijn wij gewoon geopend.


7 november 2017

Het is buiten al wat kouder aan het worden dus is het weer tijd voor de wintergroente. We hebben dagelijks vers uit onze eigen tuin lekkere boerenkool , savooien kool maar ook heerlijke spruiten. Ook de winterwortels telen we zelf en natuurlijk hebben we de hele winter aardappels (Frieslanders en Bildstar) die we zelf hebben geteeld.20-7


Nu dagelijks verse bonen uit eigen tuin.

Snijbonen

Spekbonen

Sperziebonen

Prinsessenbonen

Ook zijn we begonnen met de oogst van pruimen.


Juni 2017

7.

Er zijn weer mooie kleine tuinbonen uit eigen tuin en nieuwe aardappels. Ook zijn wij begonnen met het plukken van sperziebonen in onze kas.

De kersen oogst begint 12 juni.

De oogst van asperges stopt ongeveer 28 juni.

De schilmachine staat weer in onze winkel. Ook hebben we heerlijke ham, sausjes, eieren en krieltjes zodat uw maaltijd compleet is.


Maart 2017

27.

Dank zij het mooie weer van de afgelopen weken, komen de asperges nu al boven de grond uit!!!!

Dus heeft u weer zin in asperges? Kom dan naar onze winkel.


Februari 2017

6.

Nieuw in ons assortiment

Biologische A2A2 kaas en yoghurt uit de Dungense polder. Voor meer informatie over deze producten kijk even op de website van onze leverancier. www.stadsboerderij-dungensepolder.nl

Kom bij ons langs!